Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Stretch och rörlighet

brygga_beijercharlotte_stretch_beijerbeijer

Varje tisdag klockan tolv kör jag en lunchklass på jobbet, 21 Minute Body. Det är en klass på 21 minuter där vi jobbar i tre block under sju minuter på vardera block.

Första blocket är uppvärmning med rörlighet och puls. Block nummer två är konditionsdelen då pulsen ska höjas. De sista sju minutrarna väljer jag som instruktör vad som ska ske. Det kan antingen bli high intensity, styrka eller rörlighet.

Idag valde jag high intensity för att verkligen få ut ALLT på 21 minuter. Det är helt fantastiskt vad jobbigt ett pass på 21 minuter kan vara, eller det avgör ju egentligen du själv hur jobbigt du vill göra det. Jag tycker man ska ge allt när passet är så kort.

Hur som helst, idag efter passet, passade jag på att ta det lugnt. Tränade lite rygg och därefter blev det stretch och rörlighetsträning uppe i salen. Jag tycker det är så skönt att stretcha ut kroppen då och då, och speciellt när det inte är någon stress. Idag har jag haft en ganska lugn dag på jobbet, och då passar jag på att träna, läsa och blogga såklart.

Nu måste jag fixa lite innan det är dags för kvällens kunder.

Ha en fortsatt skön dag!

Lämna en kommentar

Annons
Annons