Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Morgonträning

armhävningar_charlottebeijerdips_beijer13012679_10156699369890214_7476212051362733046_nindiansteg_beijerbeijer rygghavrygghävmountain climbersjägarställning_utomhusträningsquat_beijer_charlotteairsquats_100morgonträning_beijerutomhustraning

I dag klockan 07:30 mötte jag upp en bland mina bästa vänner, Sara. Vi tog en promenad till Alvik Strand för att köra morgonträning utomhus. När en dag bjuder på sådant fantastiskt väder är det bara att utnyttja den till max. Det var det vi gjorde.

Vi började med att springa i trappsteg upp och ner. När vi kom upp för trapporna gjorde vi olika övningar som dips, armhävningar, rygghäv, mountain climbers och indiansteg (heter det ens så?)upp på en bänk. Jag vet inte hur många gånger vi sprang upp och ner för de där trapporna, men många gånger blev det. Alla övningarna gjorde vi 12 reps x 3 iaf.

Det sista vi gjorde var en riktig killer för benen. Air squats på varje trappsteg, vilket blev 100st air squats. Det känns redan i ben och rumpa, kan jag lova er. Jag som kommer köra två Bootylicious-pass imorgon också. Mina ben kommer skrika!

När passet var slut gled vi ner på stången utan att behöva jobba med benen. Det var precis det vi behövde, återhämta låren i några minuter. Jag kan verkligen rekommendera utomhusträning. Det är skönt att vara utomhus, ger så mycket energi, dessutom får man vara mer kreativ med övningarna.
Heja morgonträning!

Efter passet gick vi och åt hotellfrukost, nomnom!
En bra start på onsdagen!

Lämna en kommentar

Annons
Annons