Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans lista – tårt-tävling, vänner och bubbel

Det är söndag och det är nu jag inser att ännu en vecka har passerat i en rasande fart. Denna vecka har jag älskat livet och tyckt att det mesta varit underbart. Jag tror det beror på att magen har känts så mycket bättre trots att jag fick ett bakfall i onsdagsnatt till torsdagen. Vaknade kl 03 på natten av illamående, att höger sida av magen var stor och att det gjorde ont. Så typiskt, men utöver det har veckan varit prima.
Veckans bästa: Lätt! veckans bästa har varit alla människor jag har fått träffa under denna vecka. Nya bekantskaper, vänner från gymnasietiden och barndomsvänner. Vilka vänner jag har då! Väldigt glad över dem alla! Titta bara på världens bästa Adidas Runners Crew här uppe.
Veckans goda: Nä, men vad ska jag välja? Vet ni hur mycket gott jag ätit denna vecka? Alla nya maträtter jag äter varje dag, salladen från MyVegina i onsdags, bubblet i lördags och pannkakorna i fredags. Jag kan inte välja! Jag bara älskar mat. Här nedan ser ni en del av min lunch i veckan. Det ser lite ut på tallriken, men jag åt faktiskt två portioner.
Veckans träning: Träningen denna vecka har innehållet två benpass, ett ryggpass, 6 km löpning och ett rörlighetspass med fokus ben. Helt okej!
Veckans roliga: Måndagens tårt-tävling var ju så kul! Kul när man går på event och får engagera sig och göra någonting. Det blir mer av en rolig upplevelse samt att man lär känna nya bekantskaper. Om du råkat missa att läsa om måndagskvällen,  kan du läsa inlägget här. Där kan du läsa om hur det gick för mitt team och förväxlingen av tårtorna.

Veckans låt: Me Rehúso med Danny Ocean. Alltså hur bra låt? Lyssnar gärna på den några gånger per dag.

Veckans mest likeade bild:
Bilden nedan like:ades några gånger fler än resterande bilder från veckan. Trots den dåliga kvalitén så gillade ni den.
Vill du ser mer av min vardag på stories. Följ mig på instagram charlottebeijer
Tags : veckans lista

Lämna en kommentar

Annons
Annons