Beijer
Hälsa & Fitness
MatVardag

Brunch-lunch på Greasy Spoon

I fredags fick jag besöka Greasy Spoon för andra gången i mitt liv för en brunch-lunch. För er som inte varit på Greasy Spoon är det ett frukost-och brunchställe som ligger både i Vasastan och på Söder. På menyn har de flera olika sorters pannkakor, smashed avocado-mackor, eggs benedict, granola bowl och mycket mer. Ni förstår, de har det mesta i frukost- och brunchväg, och du kan hitta glutenfria och veganvänliga alternativ. Det finns något för alla.

När vi kom till Greasy Spoon var det hur lugnt som helst, men vi förväntade oss inget annat en fredag kl 11 på förmiddagen. Sabine och jag hade väl redan bestämt vad vi skulle ha medan de andra tittade igenom menyerna en, två gånger innan de bestämde sig.

Sabine och jag beställde varsin smashed avocado som bestod av glutenfritt bröd, smashad avokado, picklad rödlök och en fantastiskt god chiliolja som hade sting i sig! Vi beställde även in Buckwheat pancakes och delade på. Även de var magiskt goda!Mathias och Victor beställde också pannkakor, och de var väldigt mättande vilket ni kanske ser! Persiko-pannkakor med vaniljgrädde och pistaschnötter. Wow, wow och wow!

Jag kan verkligen rekommendera Greasy Spoon om du vill ha något riktigt fettigt och gott! Ett tips är att gå en vardag då det är lite lugnare. Jag har gått förbi Greasy Spoon en söndag och då var det kö utanför. Ni fattar, det är väldigt populärt under helgerna, vilket inte är så konstigt!

Vem älskar inte brunch liksom!?

 

 

 

Vill du ser mer av min vardag på stories. Följ mig på instagram charlottebeijer

Lämna en kommentar

Annons
Annons