Beijer
Hälsa & Fitness
LivsstilTräning

Träning på semestern

Ni har säkert lagt märke till att jag inte har och är aktiv på bloggen just nu. Jag har nämligen semester och då har jag semester från det mesta fast det kan vara lite svårt, speciellt när man är egenföretagare.

Det jag tänkte ta upp om idag är träning på semestern. Jag har skrivit om det tidigare, men kände helt enkelt för att skriva om det igen då jag själv är på semester nu och är mer aktiv än inaktiv.

Jag anser att livet varken är svart eller vitt. När det kommer till semester betyder det för mig att inte enbart slappa hela dagarna. Det är skönt, men jag vill ta vara på livet som pågår just nu. Nu på min semester. Jag vill må bra under min semester vilket jag gör när jag får sola vid poolen/havet, läsa en bok, när jag är på äventyr och får lära mig nya saker, när jag dricker ett glas bubbel, när jag får se solnedgången OCH när jag får träna.

(Igår gick vi hela dagen nästan, dryga 36 000 steg)

Jag är en rutin-människa

Jag är en rutinmänniska och gillar det. Jag går upp kl 07 här i Palma, äter frukost kl 07:30 och därefter tränar jag innan jag lägger mig och solar. För visst är det skönt att gjort av med lite energi och få en ny sådan innan man lägger sig i solstolen för några timmar?

Min kropp mår riktigt bra med rutiner. Därför skulle jag inte må bra över att inte träna på semestern. Träning är en rutin i min vardag, och varför skulle jag bryta den bara för att jag är på semester?

Livet är inte svart eller vitt, och inte ens under semestern heller. Det går så bra så att ta ett glas bubbel på kvällen och träna på morgonen, läsa en bok och äta en glass.

Ni fattar vad jag vill komma fram till va? Precis livet är inte svart eller vitt. Gör det du mår bra av, men bara för att du är på semester behöver du inte ta bort alla rutiner som du har hemma.

Eller var säger du? Hur gör du under din semester?

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons