Beijer
Hälsa & Fitness
Charlotte tipsarMat

Julkollektionen på It’s Pleat

I fredags lite innan lunch mötte jag upp Ella för en fika på It’s Pleat. Vi var peppade på att testa på deras julkollektion som innehöll en Freakshake med smak av saffran och mango, en pepparkakslatte, en klassisk saffransbulle och en overnight oats med smak av pepparkaka.

Nu i år har jag testat deras semla-kollektion, kanelbulle-kollektion och nu deras julkollektion. Wow, säger jag bara, vilka kollektioner det har varit. Julkollektion höll definitivt mina förväntningar. Då jag har min speciella kosthållning kunde jag inte äta allt, men det jag smakade på var magiskt. Saffran Freakshake var väldigt god. Jag trodde inte att saffran och mango skulle vara en sådan god kombination, men den blev nog min favorit. Oturligt nog innehöll rawbollen (som ni ser på freak shaken) choklad, vilket jag inte kan äta. Jag som älskar rawbollar!!
Saffransbullen såg magisk ut, men den kunde jag inte äta så tog med den hem och där uppskattades den och försvann väldigt snabbt. Bra betyg!
Pepparkakslatten var supergod och det jag gillar är att det går att byta ut den vanliga mjölken till soja- eller havredryck. Det går också att välja om man vill ha en halv shot, en hel eller dubbel espresso. Perfekt!

Overnight oat med smak av pepparkaka var också väldigt god. Den innehöll bland annat en spread av pepparkaka, apelsin, tranbär och en granola. Jag sparade den och åt lite av den som kvällsmys samma dag och det funkade superbra.

Ja, så om du gillar jul och julens alla smaker kommer du garanterat gilla julkollektionen på It’s Pleat. Varför inte bjuda någon du tycker om på en julfika i december? Det tycker jag!

Lämna en kommentar

Annons
Annons