Beijer
Hälsa & Fitness
LivsstilMatPlantbaserad kost/vegan

Kanelbulle-kollektion på It’s Pleat

I slutet av förra veckan bjöd jag in mig själv till It’s Pleat för att testa på deras Kanelbulle-kollektion som de har inför Kanelbullens dag. Då jag älskar kanelbullar, men inte kan äta helt vanliga nygräddade kanelbullar var det här drömmen för mig.

“En touch av nytänkande och veganvänlig”

It’s Pleat kanelbulle-kollektion har en touch av nytänkande och några av godbitarna i kollektionen är  veganvänliga, vilket passar mig otroligt bra. Kollektionen innehåller Kanelbulle-Freakshake som är en shake gjord på havredryck, mango, dadlar, kanel och deras hemmagjorda kanelkräm. På toppen är det vispad kokosgrädde, popcorn, kanel och ett spett med en halv kanelrawboll, ananasbit och en plommonbit. Visst ser shaken helt fantastisk ut?Vi ska nu gå vidare med min STORA favorit, Kanelbulle-rawboll i den här kollektionen. Yummy in my tummy! Jag älskar ju rawbollar och denna var nog den godaste jag någonsin ätit. Smaken på rawbollen är kanel och jag älskar att man även kände äppelsmaken träda fram i varje tugga. Även rawbollen är vegansk och glutenfri då den är gjord på glutenfria havregryn och sötad med dadlar och torkade äpplen.  Till dig som inte vill äta en kanelbulle på morgonen har de även en Overnight Oats att erbjuda. Förutom att den smakade en massa kanel innehöll den även havregryn, kanelkräm och äppelkompott. Fantastisk kombo med den söta kanelkrämen och den syrliga äppelkompotten tillsammans. Till dig som tycker allt är tramsigt som inte är en kanelbulle, och att man gör substitut till olika bakverk.

“Lugn, de har kanelbullar med”

Lugn, säger jag bara. De har kanelbullar med. Det finns helt enkelt något för alla. Jag kommer garanterat gå dit snart och köpa mig en cappuccino och en kanelbulle-rawboll. Det är livet det.

Ella som ni ser nedan driver kontot Frukoststockholm tillsammans med sin vän, Fanny. De publicerar bilder med stockholms bästa frukostställen. Följ dem så kommer ni garanterat se någon fin bild på Kanelbullens dag den 4 oktober.Jag tycker definitivt att om du som jag älskar kanelbullar, men vill också ha något annat alternativ på det, ska besöka It’s Pleat. Säger bara WOW! Jag längtar redan till mitt nästa besök!

Vem tar du med dig till kanelbulle-kollektionen?
Och vad ska du testa för något? Hederlig kanelbulle eller kanske en Freakshake?

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons