Beijer
Hälsa & Fitness
eventMat

Frukoststockholm + Flik = julmeny

December månad. Som jag har längtat till denna fantastiska och mysiga månad. Så mysigt att börja lyssna på julmusik, baka, adventsfikor och allt annat som har med december och jul att göra.

I torsdags bjöd det bästa frukostkontot i Stockholm, Frukoststockholm in mig till Gina Tricots café, Flik. Frukoststockholm och Flik har inlett ett samarbete och i torsdags var det lansering av deras julmeny. JULMENY! Hur härligt är inte det?

Menyn bestod av Snow man latte som var en saffranslatte, Ginger bread smoothie som var helt magisk och om du gillar pepparkakor kommer du älska denna. Det sista på julmenyn var en winter bowl som också var väldigt god. Det jag gillade med hela julmenyn var att du kan få den glutenfri och vegansk så det ska passa så många som möjligt. Bra va? Alltså, hur söta är inte snögubbarna i latten? De badar i saffran 😉 Här nedan ser ni också pepparkakssmoothien och winter bowlen. Visst ser de smaskiga ut?Under förmiddagen på Flik smakade jag av allt, och som jag nämnde tidigare var vinnaren för mig pepparkakssmoothien. Dock älskar jag pepparkaka så det var ingen överraskning för min del direkt, hehe.

Nåväl,om du har vägarna förbi Götgatsbacken och är sugen på något extra juligt. Tveka inte att gå in på Gina tricot och upp till plan två till caféet Flik för att ta del av denna goda julmeny. Menyn finns bara till sista december så skynda!

Lämna en kommentar

Annons
Annons