Beijer
Hälsa & Fitness
Vardag

Första klassen på den sista perioden av Bootcamp

I dag är jag så sjukt pigg och det känns som jag har en hel del energi, sådan otroligt härlig känsla. Undra om det beror på alla saltade cashewnötter som jag åt igår kväll som gjorde det. Jag vet inte, men härligt är det iaf.

Morgonen började med första klassen på den sista perioden av Workout Routine Bootcamp. Det är som sagt min sista bootcamp på väldigt länge så det känns extra kul att köra denna period. Lyllos mig som får hänga med ett grymt gäng också, men det har jag alltid fått göra under mina bootcamps.
Efter klassen stannade jag kvar en stund innan jag tog en promenad bort till Fridhemsplan där jag skulle ha en PT-kund. Timmen susade förbi och därefter var det coffee o’clock.
Jag mötte upp min mamma och vi tog en cappuccino på Thelins. Riktigt mysigt att få kvalitetstid med mamma och dricka en stark cappuccino. Lyx på en onsdag!
Efter fikan åkte jag hem för att ta tag med jobb och även äta en frukost/lunch. På onsdagar och fredagar äter jag inget förrän lunch typ. Det är väldigt skönt för mina tarmar med lite längre vila och passar mig perfekt när jag jobbar praktiskt under hela förmiddagen.

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons