Beijer
Hälsa & Fitness
Vardag

En tisdag i november

En tisdag i november, jag vaknade 04:55 och kunde inte somna om. Tittade rakt ut i mörkret och valde efter 15 minuter att gå upp. Jag ogillar att ligga kvar i sängen och bara fundera så jag la mig i soffan istället där det inte kändes lika mörkt. Lyssnade på en podd innan det var dags för frukost.

Trots kyla, regn och storm ville jag ha en nice cream/smoothie bowl till frukost, och så blev det. Handen som jag höll skålen i blev superkall, men det gjorde inget då jag hade kaffe i den andra handen. Balans, ni vet.

Morgon fortsatte med att svara på mejl och gå igenom hur dagen skulle se ut. Nästa steg blev att hoppa in i duschen och sedan gå till gymmet. Jag sa det till min kille att undra hur många som duschar och tvättar håret innan de ska till gymmet, hehe. Dock hatar jag när jag har ofräscht hår, någon mer som är som jag? Eller är jag bara konstig?

Jag hade ben på schemat idag och började passet med hip thrust. Tycker det är lätt den bästa övningen för rumpan. Fortsatte därefter med utfall, utfall och sidan och bensparkar innan passet fick ta slut.

Innan jag gick från gymmet passade jag på att få hjälp med att spela in en film till IG. Hela 2019 har faktiskt varit ett riktigt opepp år för mig och jag tycker att man kan se det på Instagram. Dock känner jag på mig att 2020 kan bara bli bättre.

Nåväl, tisdagen fortsatte med jobb hemma och nu avrundar jag den med tvättstugan. En tisdag i november.

Lämna en kommentar

Annons
Annons