Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

VECKANS LISTA – La casa de papel och Knivsöder

Det var ett tag sen, men nu är det dags igen- Veckans Lista! En vecka har passerat i en rasande fart, och det är dags för att sammanfatta den.

VECKANS BÄSTA
Alla härliga möten jag har med mina kunder, deltagare, familj, vänner och andra grymma människor som jobbar hårt. NI alla inspirerar mig på olika sätt. Ni alla är VECKANS BÄSTA!

VECKANS ROLIGA
Det har hänt en del roliga saker i veckan och jag kan inte berätta allt ännu, men jag har har en bra vecka, som sagt. Den avslutades på ett fantastiskt sätt i lördags när jag hade Workout & Brunch på Amaranten med ett gäng härliga tjejer. Jag längtar redan till nästa gång.
VECKANS TRÄNING
Inte världens bästa träningsvecka, men det blev intervaller, benpass och överkroppspass. Så egentligen helt okej kanske.

VECKANS MYSIGA
Att jag fick besöka Amanda (vän sedan 18 år tillbaka) och hennes söta och fina dotter. Vi fikade med te och pepparkaks-rawbollar och lite annat gott.VECKANS GODA
Min fredagslunch med bästa Sabine. Jag älskar våra fredagsluncher. Det låter som att vi alltid har fredagslunch, men det kanske sker en gång i månaden och då uppdaterar vi om allt vi inte hunnit berätta om eller allt om. Hur som, veckans goda var Knivsöder på Mahalo. Jag älskar den lunchen-bowlen. Dock tyckte Sabine att jag var tråkig som valde den bowlen så hon körde på en nyhet som de hade. Det borde hon inte gjort…

VECKANS PODD
Jag älskar ju poddar, och jag lyssnar säkert på över tio poddar i veckan. Det som var extra bra denna vecka var att Angelica & Alexia var tillbaka med deras podd. De är sjukt roliga och en bra kombo.

VECKANS SERIE
Paradise Hotel är ju ingen serie, men ÅRETS SÄSONG är ju så bra! Utöver det började vi titta på La casa de papel igår (lite sen på den bollen). Jag gillar den! Jag har även tjatat på min kille att vi borde se Gåsmamman 4, men han tycker vi ska vänta till alla avsnitt är ute. Han har nog rätt i det. Jag får hålla mig till Paradise Hotel och La casa de papel så länge.

VECKANS MEST LIKADE BILD
I veckan la jag upp en film om Thrusters. Den handlade om lite Do’s n dont’s. Superkul att ni gillade den. 

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons