Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

VECKANS LISTA – Nya träningsmål, Sour Cream och julfeeling

Det är måndag igen och det betyder att veckans lista är här! Då det inte händer så mycket spännande under mina dagar, så hoppas jag att ni gillar det där vardagliga. Mat, träning och serier.

VECKANS BÄSTA: Att december snart är här. Ingen kan väl ha missat att julen är min favorit. Jag älskar julmusik, julpynt och all julbak. Längtar så!

VECKANS FILM: I måndags förra veckan var min mamma, syster och jag på bio och såg “Jag kommer hem igen till jul”. Åh så fin den var, och otroligt bra skådespelare. Det var såklart extra kul att umgås med mamma och syster också.


VECKANS IRRITERANDE: I går efter jobbet var jag väldigt hungrig och gick in på coop för att handla några saltade cashewnötter. När jag sedan skulle äta dem så var det inte saltade cashewnötter utan SOUR CREAM. Hatar sour cream! Vad är det för konstig smak på cashewnötter?! Det var FAIL DELUXE!

VECKANS SERIE: Förra veckan skrev jag ju La Casa del Papel, men nej, inte denna vecka. Jag tycker faktiskt att La Casa del Papel har blivit seg så jag har inte orkat se klart första säsongen. Därför bytte vi till GÅSMAMMAN säsong 4. Älskar Gåsmamman och ikväll blir det nog ett till avsnitt.

VECKANS GODA: Att jag åt pizza både i fredags och i lördags. I fredags var jag bjuden på pizza gjord på lompebröd hemma hos Henriette. Vi hade en jättemysig kväll. På lördagen blev det pizza igen fast på kikärtsbotten och en annan topping. Så så så gott!VECKANS TRÄNING: Blev ett benpass tidigt under veckan som satte sina spår. Det gav en rejäl träningsvärk. Veckan fortsatte med ett överkroppspass. Jag vet inte vad som händer, men jag har kommit in i en träningssvacka. Ni kanske har märkt det på Instagram. Dock ska kommande vecka inte vara så. Nu har jag ett mål jag ska ta mig an och då kommer det gå bättre. NU KÖR VI!

VECKANS MEST LIKADE BILD: Veckans mest likade bild på Instagram blev en rörlighetsvideo som jag la ut. Ni får en bild från den.

Lämna en kommentar

Annons
Annons