Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

VECKANS LISTA – MOS, BRUNCH OCH TRÖTTMÖSSOR

VECKANS MÅENDE
Jag har mått väldigt bra under veckan som passerat. Det var en vecka som bestod av otroligt mycket regn, men trots det har jag varit ganska pigg.VECKANS BÄSTA
Det har varit mycket bästa. En rolig sak som hänt är att Solsidan har börjat igen. Wohoo! Håller ni inte med?

VECKANS TRÖTTMÖSSA
Företag (välkända) som fortfarande försöker få en att göra gratisjobb. Jag blir så otroligt ledsen över det. Vissa av företagen hade jag gärna haft ett samarbete med, men inte för det jobb de vill att jag ska göra utan betalning. Nej, sådant blir jag så less på. Skärpning!

VECKANS TRÄNING
Under förra veckan blev det fyra pass. Skönt! Älskar träning, och ska nu försöka få in mer cardio som löpning, eller något annat kul. Vi får se!
VECKANS GODA
Lördagens frukostdejt hemma hos några vänner och sen brunchen hemma hos oss igår. Frukost- och brunchmat är ju den bästa maten.
VECKANS “OH NO”
Åkte till MOS (Mall of Scandinavia) tidigt i söndags för att köpa en ny tvål till badrummet innan vi skulle ha brunch hos oss. Ville ju att våra gäster skulle få ha en bra tvål när de tvättade sina händer. Det enda jag tänkte på när jag skulle köpa den var att “köp inte hand lotion, köp inte hand lotion”. MEN vad gör jag? JAG KÖPER HAND LOTION.

VECKANS MEST LIKEADE BILD
En rörlighetsvideo blev den mest klickade och likeade förra veckan. Över 200 som sparade videon, vilket är sjukt kul!

2 kommentarer

  1. Jag var så otroligt taggad för solsidan så jag tror min pojkvän var smått trött på mig 🤣 Men det bryr jag mig inte om för jag ÄLSKAR denna underbara serie. Nu är ju söndagarna bara ännu mer mysigare!

    1. Haha, Solsidan är fantastisk. Som du säger, söndagarna blir bara ännu mer mysigare. Veckan slutar på ett väldigt bra sätt 😀

Lämna en kommentar

Annons
Annons