Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

Mitt bästa träningstips under höst och vinter

Som titeln lyder på detta blogginlägg så är det just det jag ska ta upp i det här inlägget, mitt bästa träningstips. Mitt bästa träningstips är att boka in träningen med en kompis. Varför? Jo, oftast blir träningen av, det är socialt, man (jag iaf) får garanterat mer energi och pepp från det också. Håller ni med mig om det?

I lördags hade Hannah och jag bokat in en träningsdejt på Sats NK. Vi hade egentligen ingen plan på vad vi skulle träna, men det blev ett slags soft benpass. Inget mig emot trots att jag hade kört ben dagen innan, men jag hade ingen träningsvärk så det var lugnt.Vi körde raka marklyft, hip thrust, bulgariska utfall och några övningar vid cablen. Det var riktigt soft och perfekt att träna innan jobbet också. Jag hade mycket mer energi under eftermiddagen sen. träningstips charlotte beijerträningstipsKort och gott, att träna med någon gör det så mycket mer roligare, man får ny inspiration samt att träningen blir faktiskt gjord. Vad är ditt bästa träningstips på vad man kan göra för att få sin träning gjord?

Lämna en kommentar

Annons
Annons