Beijer
Hälsa & Fitness
Mat

Lyxfrukost på Vau de ville

Denna morgon kunde inte ha startat på ett bättre sätt. I dag vid åtta mötte jag upp Ella vid Norrmalmstorg för en lyxfrukost på Vau de ville. Jag visste faktiskt inte att de serverade frukost där, men jisses vad mycket gott de hade på sin frukostmeny. Väldigit positivt att de hade växtbaserade alternativ också. charlotte beijerJag beställde en fantastiskt god havregrynsgröt med en äppelkompott, en cappuccino, färskpressad apelsinjuice och fruktsallad. Ella beställde en soygurt, latte och en tryffelomelett. Ni hör ju, en riktig lyxfrukost. Inte varje dag man unnar sig såhär mycket gott!beijer_charlotte Det var otroligt länge sedan jag var på Va de ville. Jag kommer inte ens ihåg vad det hette för 10 år sedan när jag brukade vara där och fika eller ta ett glas. Jag gillade stämningen mer idag än då, för idag var det riktigt lugnt. Det var typ bara Ella och jag som satt där och klockan var ändå runt åtta. Om du letar efter ett lyxigt, lugnt och gott ställa då kan jag rekommendera Va de ville.frukost_norrmalm_beijer Nästa frukostdejt ska vara på Riche. Min syster och jag har pratat om deras frukostmeny länge, men har bara inte fått in en dejt. Någon som varit där och testat på deras frukost?

Lämna en kommentar

Annons
Annons