Beijer
Hälsa & Fitness
Vardag

En ledig helg och sjukstuga

Hej från sjukstugan! Är det inte typiskt att man (jag) blir sjuk under min första lediga helg sedan semestern? Väldigt typiskt, men ändå är jag inte så ledsen över det. Jag hann faktiskt njuta av fredagen och nästan hela lördagen utan att känna mig jättesjuk. I går efter middagen slog det till. Det var som att jag slappnade av och tillät kroppen att bli sjuk.

Hur märkligt det än låter är jag tacksam att kunna bli förkyld så jag vet att mitt immunförsvar har någon slags balans. Jag tror jag nämnt det tidigare här att jag varit rädd att jag har ett överaktivt immunförsvar då jag nästan aldrig blir sjuk. Nu vet jag att jag kan bli förkyld!Nåväl, dagen idag går nog inte till världshistorien. Jag har inte gjort många knop, men det har varit välbehövligt. Jag har legat i soffan HELA DAGEN. Jag har bara gått upp när jag behövt gå på toa och hämta mer glass. Livet en söndag i september, helt enkelt.

Trots att både Mathias och jag är sjuka lagade vi våra favoritpannkakor i morse. Frukosten är viktig för oss båda då vi älskar mat. Utöver pannkakor har det blivit avokadomackor och glass under dagen. Det har passat så bra då jag har tittat på alla avsnitt av Unbelievable på Netflix. Säger bara, se den!Nu har jag ansträngt mig allt för mycket. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon och då hörs vi garanterat igen. Ha en fortsatt fin söndag.

Lämna en kommentar

Annons
Annons