Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

VECKANS LISTA – Babyshower, feber och Fitbit

Veckans lista innehåller en massa mat, och det bästa med det är att jag kunnat kombinera mat med vänner! Det har varit riktigt bra, men veckan har inte bara varit bra utan en förkylning lurade runt hörnet också. Läs om min vecka nedan.

 

VECKANS MÅENDE
Jag har mått väldigt bra i veckan. Det har varit en rolig vecka som sedan avslutade i feber och förkylning. Som jag skrev igår är jag ändå tacksam att immunsystemet har en balans. Har inte varit sjuk på evigheter så detta är bara bra.
VECKANS BÄSTA
Frukosten med Angela och Ella. Så mysigt att börja morgonen med en god frukost, inspirerande vänner och en skön septembersol.
VECKANS EVENT
Jag går sällan på event, men i tisdags var jag på en pressfrukost för Fitbit. Där pratade de om den senaste modellen av Fitbit och om sömn. Trevlig morgon och den blev trevligare då vi fick med oss den nya modellen av Fitbit hem. Det ska bli kul att testa på den då jag nu använder Polar.

VECKANS MIDDAG
I fredags tog Mathias och jag en tidig middag på Mahalo. Det var ett klokt beslut då det var lagom med folk, vilket gjorde att vi fick vår mat ganska snabbt. Jag valde deras Knivsöder som var SÅ GOD.
VECKANS ROLIGASTE
Lördagens babyshower för Helena var så rolig och mysig. Så himla kul när ens vänner är gravida och snart ska få barn. Wow, så sjukt mysigt!
VECKANS TRÄNING
Jag hann med lite träning i veckan, men hade hoppats på fler pass. Förkylningen tog över. Den träning jag fick gjord var ett benpass och ett överkroppspass.VECKANS MUMMA
I torsdags bjöd Ella med mig (eller om jag bjöd in mig) till It’s Pleat. Där testade vi på deras Kanelbulle-kolektion då det snart är Kanelbullens dag. Det gäller att veta vart den bästa kanelbullens finns, eller alternativ på kanelbulle.
VECKANS SERIE
Unbelievable på Netflix. Jag såg klart alla avsnitt på nästan en dag. Började lite i lördagskväll och igår låg jag i soffan hela dagen och såg resterande avsnitt. Om du inte sett den, se den.

VECKANS MEST LIKEADE BILD

2 kommentarer

  1. Åååh du får jättegärna komma med en recension av fitbiten när du testat. Jag är precis på g att lämna min Apple Watch då jag vill ha en mer träningsinriktad klocka och har ögonen på polar ignite. Men vore kul att höra din upplevelse av fitbit innan jag bestämmer mig 😃

    1. Absolut. Dock har jag inte börjat använda den ännu så en recension kommer nog om 1 1/2 månad kanske. Jag har ju själv haft Polar Ignite och har gillat den riktigt mycket så det blir lite svårt att bara byta tvärt, hehe, men ska absolut testa Fitbit snart 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons