Beijer
Hälsa & Fitness
LivsstilMat

Frukost i septembersolen

Min torsdagsmorgon kunde inte ha startat på ett bättre sätt som den gjorde igår. Jag tog en promenad från Fridhemsplan till Mellqvist på Rörstrandsgatan för en frukost i septembersolen tillsammans med Ella och Angela. Jag var lite osäker på om de skulle ha glutenfria och veganska frukostalternativ så jag hade ätit lite innan jag kom dit. Som tur var hade de både overnight oats och chiapudding som alternativ.

Det passade perfekt för mig och jag valde en overnight oats. Till den beställde jag även en cappuccino som kan ha varit den godaste jag druckit! Den var stark och redig. Jag kände liksom att det var kaffe jag drack!
mellqvist_frukost_beijerVi bestämde oss för att sätta oss ute för att avnjuta vår härliga frukost. Det gjorde vi så rätt i för det var ett fantastiskt väder. Älskar verkligen sådana här soliga höstdagar.vegan frukost mellqvist beijerVisst såg vår frukost väldigt god ut? Dagen kunde som sagt inte ha börjat bättre! God frukost, fantastiskt gott kaffe, bästa sällskapet och det soliga och krispiga höstvädret! Wow wow wow!frukost_beijerJag hoppas att ni njuter av vädret och att det faktiskt är fredag nu! Veckorna går k en rasande fart och därför är det så viktigt att stanna upp och njuta av det som finns i vår närhet!

Ha en underbar fredag!

Lämna en kommentar

Annons
Annons