Beijer
Hälsa & Fitness
LivsstilVardag

10 tips för att boosta din höst

Nu är min favoritårstid äntligen här, yay! Jag verkligen ÄLSKAR hösten. Däremot vet jag att inte alla håller med mig kring det. Höst för en del kanske betyder regn, rusk, kallt och mörkt. Förståeligt, vi alla är olika. Som när ni är ute på sommaren och badar/solar sitter jag hellre i skuggan där det blåser och lyssnar på en podd. Fast vi ska inte prata om olikheter i detta inlägg utan mer om pepp.

Då hösten är min favoritårstid ska jag nu komma med 10 tips som kan förhoppningsvis hjälpa till med att BOOSTA din höst. 10 tips för att boosta din höst beijer charlotte

10 tips för att boosta din höst
  1. Ta promenader eller sätt dig på en bänk i dagsljuset under din lunch eller under din 15 minuters rast. Ta med din kopp kaffe och stå någonstans i lä och låt solens strålar möta ditt ansikte.
  2. Lite ytligt kanske, men klä dig i fina höstkläder. Jag älskar höstkläder som mysiga stickade tröjor och snygga boots/kängor.
  3. Ladda upp inför Halloween med en skräckfilmskväll med några vänner, fira Halloween på Gröna Lund där du blandar nöje med skräck eller varför inte bjussa på sig själv och ta en runda med trick or treat. Det kommer garanterat ge dig ett gott skratt.
  4. Sömn. Lägg dig i tid på kvällen. Jag menar verkligen det. Det gör SÅDAN stor skillnad att lägga sig i sängen redan vid 21-22. Lägg ifrån dig mobilen och läs en bok eller samtala med din partner om du har en.
  5. Träning. Den punkten ska jag inte glömma. Träningen är ett fantastiskt sätt att få en pigg och alert. Ta promenader, kör gruppträningsklasser och få pepp från en instruktör, musik och andra deltagare.
  6. Baka kanelbullar, äppelpajer och goda grytor som du kanske inte alls är sugen på under sommaren.
  7. Tänd ljus. Att tända ljus är det som jag längtat efter som mest under sommaren. Hur mysigt är det inte med tända ljus på morgonen eller på kvällen? Hur mysigt som helst, enligt mig!
  8. Drick ditt favoritte hur mycket du vill. Det smakar ju gott hela tiden på hösten.
  9. Umgås med dina vänner. Hitta på aktiviteter eller bara ta en fika. Bjud över dina vänner på en brunch alternativt att ni kör på en knytis. Hur mysigt?
  10. Unna dig med serietittande, bra filmer och böcker. Det är nu det är som mysigast att sitta i soffan framför tvn.

charlotte beijer 10 tips för att boosta din höst
Det där är några av mina tips för att boosta sig själv under hösten. Håller du med mig eller har du kanske några andra grymma tips som du vill dela med dig av. Gör gärna det för jag vill också ha fler tips! Det är så kul att höra era tankar!

Hoppas ni uppskattade dessa tips. Ser fram emot att höra era!

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons