Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans Lista – Möte, 5-kamp och 13 reasons why

Måndag eftermiddag och denna dag har verkligen gått i höstens tecken. I natt var det sista natten med öppet fönster på ett bra tag. Jisses vad kallt det var i natt, men jag gillar det också. Förra veckan ska vi nu gå tillbaka till och se hur den såg ut. Veckans lista kommer här.

VECKANS MÅENDE
Helt okej, varken topp eller dålig. Medel liksom. Ni fattar.

VECKANS BÄSTA
Ett möte jag hade i fredags som avslutade veckan på topp faktiskt. Älskar att träffa nya människor med massor av idéer. Inget känns omöjligt längre.

VECKANS ROLIGASTE
Det var nog 5-kampen på Gröna Lund i fredags. Det var en väldigt rolig och mysig eftermiddag tillsammans med syster och mamma.
VECKANS TRÄNING
Måndagen startade med ett pass på Fit4Life där fokus låg på ben, vilket var superkul. Veckan fortsatte med överkropp, lite mer ben och överkropp. Inser dock att jag bör nog komma igång med konditionsträning igen. Vill ju leva ett starkt och friskt liv och då kan hjärtat behöva få jobba lite mer faktiskt.VECKANS GODA
Den här veckan har jag ätit så mycket gott. Jag älskar mat. Mat är banne mig livet och veckans goda blir nog Poké Bowl. Var det förra veckans goda med? Det är ju trots allt min favoriträtt, så vad ska man säga!?

VECKANS SERIE
Denna vecka blev det två avsnitt på tredje säsongen av 13 Reasons Why. Känner någonstans att jag kanske är lite för gammal för den serien, men vill ändå se den. Jag har alltid älskat amerikanska high school filmer och kan känna att jag ångrar att jag aldrig gjorde ett utbytesår i staterna när jag var yngre.

VECKANS MEST LIKEADE BILD

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons