Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans Lista – trött, go lunch och burpees

VECKANS KÄNSLA: T R Ö T T ! Japp, denna vecka har jag varit otroligt trött. Vet inte om det beror på järnbrist eller om det beror på att jag gått upp kl 05 på morgonen och kommer hem vid 20:00 på kvällen, 4 dagar av 5. Phu! Varför är det så mycket som händer veckan innan Midsommar? Det är som allt ska göras och fixas då. Ja, ni ser ju hur jag ser ut här nedan. Trött är ordet!

VECKANS BÄSTA: Förra veckan var en väldigt bra vecka. Trots mycket jobb har jag fått hänga mycket med mitt Adidas Crew som gör en alltid på BRA humör. Sen måste jag också säga att jag är glad att jag faktiskt har träffat tre vänner under veckan med. Parkhäng med Alexandra, lunch med Sabine och lunch och promenad med Linda. Yay!

VECKANS UTMANING: Att inte stressa. Att planera veckorna så att jag inte ska bli stressad. Så onödigt och trist att vara stressad. Håller du inte med?

VECKANS GODA: Lunchen på STHLM RAW med Sabine. Jag blev verkligen positivt överraskad. Det fanns så mycket gott där, och jag längtar tills nästa gång jag ska dit. Sen var budet jag fick hem i fredags helt fantastiskt, och jag ska skriva om det sen.VECKANS TRÄNING: Denna vecka var ganska chill när det kom till träning. Det blev två benpass och ett överkroppspass. Utöver det har det blivit en hel del armhävningar och burpees. Ni har väl inte glömt min juni-challenge?

VECKANS ROLIGASTE: Hmm, tycker att denna vecka har varit väldigt bra över lag, och svårt att komma på vad som varit roligast! Kanske måndagens fotografering då jag nästan fick ont i magen av all skratt!

VECKANS SHOPPING: Ehm, är otroligt dålig på att shoppa, men handlade lite på Apotea och en skjorta på HM för 60 kr denna vecka! Alltid nåt!

JUST NU: Har precis haft klass på Sats och äter nu lunch. Samtidigt som jag äter och skriver, lyssnar jag även på podd.

HELGEN: En underbar helg har jag haft! Ledig och bara njutit av det fina vädret med vänner och familj.

VECKANS MEST LIKEADE BILD:  Muskler är en like-raket, helt enkelt.

Lämna en kommentar

Annons
Annons