Beijer
Hälsa & Fitness

Matinläggen fortsätter och i onsdags testade jag på Sthlm Raw för första gången. Den har ju funnits länge, men jag har aldrig haft vägarna förbi för att gå in för en fika eller lunch. I onsdags däremot var det dags att besöka caféet och det kommer garanterat bli fler gånger!

Min dejt i onsdags var Sabine. Hon ska ju snart fly landet till Tonga som är typ en ö-grupp utanför Fiji. Alltså, kan man komma längre bort från Stockholm? Tror inte det, hehe. Jag tycker det är så himla coolt att hon ska dit! Vilket äventyr! Hur som, då Sabine snart ska åka passade vi på att ses då vi kanske inte kommer ses på ett bra tag.Lunchsällskapet var inte bara fem av fem utan lunchen var också en fem-poängare! Sabine valde deras Vegan Toona med deras hembakta glutenfria bröd. Den såg ju helt MAGISK ut. Den ska jag äta nästa gång! Ni ser ju nedan hur mumsig den ser ut!
Min lunch var inte heller helt fel. Jag valde en tofu-sallad (Chocking) med cashewdressing. Yum yum yum! Åh, vad jag älskar mat alltså. Jag måste även säga att allt smakar så mycket bättre med en massa växtbaserade ingredienser. Jag tycker alla smaker kommer fram otroligt mycket mer!

Som jag nämnde ovan. Jag kommer definitivt komma tillbaka hit fler gånger. Har du testat STHLM RAW? Har du något favvoställe när det kommer till fika eller lunch? Tipsa mig gärna!

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons