Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans lista – Palma, 36.000 steg och guacamole

Det är måndag och Veckans Lista kommer en dag senare än vanligt. Hoppas att det är okej för er. Jag har inte direkt koll på dagarna just nu. Jag trodde till exempel att vi skulle åka hem ikväll, men det är imorgon vi åker hem igen. Jiiipppiiii! Nu ska vi inte prata om det utan nu är det dags för veckans lista.

Veckans bästa: Att få ha semester. Alltså, semester. Varför tar jag inte ut fler semesterdagar? Det är ju helt underbart. Jag blir mer kreativ, lägger mer fokus på träning och en bara massa chill!

Veckans sämsta: Känns löjligt att nämna något som är sämst. Men veckans sämsta är att jag inte kunnat äta som vanligt. På semestern älskar jag att äta glass och kakor. Kan tillägga att det inte blivit något av det. SÄMST!

Veckans roliga: Att jag är i Palma och njuter. Det roligaste under den här semestern är att jag och min kille har så sjukt roligt ihop.

Veckans bästa låt: Me rehúso med Danny Ocean. Låten är så bra. Känns som att jag inte kommer tröttna på den på ett tag.

Veckans träning: Det har blivit en grym träningsvecka då gymmet här är så bra. Vi tränar nästan varje dag och det har blivit två benpass, ett överkroppspass och ett pass med marklyft, lite ben och frivändningar. Utöver det har det blivit många promenader. En dag kom vi upp till över 36.000 steg. Sjukt! Men vi gillar att gå!

Veckans goda: Jag har hittat en guacamole här som innehåller bara avokado och lite vitlök, lök, citron och koriander. Den kostar även bara runt 20 kr. Hur nice?! Det skulle aldrig hända i Stockholm! Sen måste jag också påpeka att fanta lemon zero är en hitt! Älskar den!

Veckans mest likeade bild:

2 kommentarer

    1. Tack! Semester är ju helt underbart. Jag längtar också till nästa semester <3 Hoppas du får en fin sommar 🙂
      Kram

Lämna en kommentar

Annons
Annons