Beijer
Hälsa & Fitness
Vardag

En liten uppdatering

Ville bara sticka in huvudet och säga att nu är jag hemma. Som jag skrev tidigare trodde jag att jag skulle komma hem tisdag morgon, men så var inte fallet. Vi kom hem i onsdags kl 03:00 på natten, och därefter har det bara varit jobb non-stop. Det här med röda dagar finns inte när man är egenföretagare och inte har barn liksom. Som tur är älskar jag mitt jobb så det gör inte så mycket trots att det var VÄLDIGT skönt med semester.

Så vad har hänt under dessa två dagar hemma? Igår var det admindag då jag svarade på mejl, ringde samtal, planering för resterande dagar på veckan och kostjobb. Idag däremot har varit tvärtom, har inte hunnit med något admin alls. Det har varit kunder, klass på sats, en liten photogrejs och nu snart ska jag springa iväg till Adidas Creator Studio där jag håller i min klass Circuit Workout som jag gör varje torsdag.

Nåväl, en liten uppdatering här innan jag ska rusa iväg igen!

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons