Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

VECKANS LISTA – Nice Cream, hinderbana och Sthlm Tapas

Veckans lista är här några dagar sent, men vad gör det? Förra veckan var en bra vecka trots stora förseningar på tunnelbanan och influensa. Som tur är drabbades inte jag av det mer än att mina kunder gjorde det. Nåväl. Här kommer veckans lista!

VECKANS MÅENDE: Jag har mått bra, vilket jag varit överlycklig för. Det är så många i min närhet nu som har influensa och jag har bara väntat på att det ska hända mig. Än så länge är jag frisk och jag håller tummarna att det fortsätter så!

VECKANS BÄSTA: Måste ha varit att jag hunnit träffa en del vänner på olika sätt. Så tacksam för det! Att springa Arena Run tillsammans med Adidas Runners var också heeeeelt fantastiskt. Det gänget är så bäst!

VECKANS SÄMSTA: Att Workout Routine Boot Camp körde sitt sista pass. Det känns så konstigt att jag nu sitter i soffan och jobbar då jag annars brukar stå och hålla i mina boot camps!

VECKANS TRÄNING: Det blev inte mycket träning under veckan då jag inte ville ha träningsvärk i benen under Arena Run. Dock blev det en del intervaller samt ryggträning.

VECKANS FRUKOST: I fredags hade jag en frukostdejt inbokat med Malin. Det blev en frukost på Pom & Flora. Älskar att hänga där då alla deras frukosttallrikar är ren konst! Jag valde en Nice Cream som jag faktiskt blev lite besviken på. Den var inte direkt min smak, men det gjorde inget alls då jag hade en god cappuccino och bästa sällskapet.

VECKANS GODA: Det var söndagens middag med Emilie, Martin och Mathias. Vi var på Sthlm Tapas som är en tapasrestaurang med tapas från hela världen, och det gillade jag väldigt mycket. Jag kan rekommendera deras sötpommes, wow wow wow, så goda de var! Här nedan ser ni en av efterrätterna som vi beställde in. Tyvärr innehöll allt choklad så jag höll mig till jordgubbarna 😉

VECKANS MEST LIKADE BILD: Det blev en film som blev en likeraket där jag skrev om knäböj. Kul att ni gillar sånt!

Lämna en kommentar

Annons
Annons