Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Arena Run

I lördags var det dags för Arena Run. Jag har nog aldrig varit SÅ OPEPP för något lopp som jag var innan detta lopp. Jag vet inte om det beror på att jag har en liten inre stress just nu blandat med prestationsångest. Jag får alltid lite småpanik när jag ska prestera. Dock var vi ett gäng tjejer som bestämde att vi skulle bara glida igenom loppet så jag behövde ju ingen prestationsångest.

När starten gick ville jag bara springa igenom alla hinder och banan snabbare än snabbast…sen kom jag på att vi skulle njuta och glida igenom dessa 5 km tillsammans och hjälpas åt med pepp. OCH så blev det.

Arena Run var ett fantastiskt roligt lopp som jag skulle vilja göra igen och då skulle jag så gärna vilja springa mitt snabbaste, men det får bli nästa år. Hur som, loppet bestod av sjukt roliga hinder där man skulle klättra, krypa och hoppa. Precis sådant som jag älskar så jag längtade dit varje gång vi sprang bakom på arenan.

Att få springa Arena Run tillsammans med Adidas Runners- gänget var absolut det bästa! Jag älskar det gänget där vi verkligen bara peppar varandra hela tiden. Tack för en fantastisk lördag!

Bilderna är tagna av: Pax Engström

Lämna en kommentar

Annons
Annons