Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans Lista – Benträning, våfflor och en massa jobb

​Januari är över och jag lämnar en månad med otroligt mycket jobb till en ny månad med egentligen lika mycket jobb (dock till en kosrt månad med bara 28 dagar). Jag älskar att jobba och det känns skönt att jag har jobb att göra med. Vintermånaderna swishar förbi lagom snabbt och jag försöker njuta av den fina snön också. Nåväl, här kommer veckans lista. 

VECKANS MÅENDE: Jag har mått bra. Lite stressad kanske över jobb och studioletande. Men jag gör mitt bästa och det är det enda jag kan göra.

VECKANS BÄSTA: Att jag älskar mitt jobb! Jag älskar att få hjälpa människor både med kost och hälsan. I veckan har jag jobbat en hel del med kostrådgivning då vi startar igång med månadens kostplaner. Nästan alla mina PT-kunder har varit sjuka så tror att jag bara haft 2 kunder denna vecka. Hur galet som helst!?

VECKANS SÄMSTA: Hmm, jag försöker komma på något, men det går inte. Veckan har bara rullat på!

VECKANS TRÄNING: Det har blivit lagom träning denna vecka. Jag har fått till två benpass, ett ryggpass samt en lugn jogg i 5 km. Trots att det var riktigt kallt ute under morgonjoggen var det väldigt skönt ändå. Vi var ett grymt gäng som joggade runt Stockholms gator.

VECKANS GODA: Det var gårdagens våffelfrukost! Hur mumsigt som helst! Det härliga med våfflor är att det går så snabbt att tillaga jämfört med pannkakor. På våfflorna hade jag hallon, blåbär, banan, kvarg och jordnötssmör. Mumsfillibabba!

VECKANS DOKUMENTÄR: Jag började se på dokumentärserien om R Kelly på SVT-Play. Vet inte vad jag ska säga mer än att det är fruktansvärt vidrigt! Se den!

VECKANS MEST LIKADE BILD: Fina träningsbilder brukar oftast få bra med likes.

Lämna en kommentar

Annons
Annons