Beijer
Hälsa & Fitness
MatRecept

På torsdagar är det ärtsoppa och pannkakor

På torsdagar är det ärtsoppa och pannkakor, och det är sen gammalt, eller hur?! Dock har jag aldrig gillat ärtsoppa så jag kör endast på pannkakorna. Är man hela 31 år gammal får man helt klart bestämma själv vad man vill äta. Jag blev väldigt nöjd med dagens pannkakor- bra stekt och smakade himmelskt!

Så dagens recept bestod av 2 dl havregryn, 3 ägg, en skopa vaniljprotein och 1 dl vatten, mixa samman alla ingredienser och stek. Tänk att något så basic kan bli så galet gott. Dock gör ju toppingen det hela så mycket godare också- kvarg, hallon och lite jordnötssmör. Yummy in my tummy!

Någon mer som äter pannkakor idag?

2 kommentarer

    1. Hehe svårt att säga. Jag äter ganska mycket, men testa dig fram. Kör på receptet, och om det skulle vara för mycket då är det bara att spara pannkakorna till mellanmål eller frukost dagen efter 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons