Beijer
Hälsa & Fitness
Vardag

Boot Camp och Mr Cake

Det är tisdag, det är slaskigt värre och jag mår som en prinsessa. Tror minsann att det gjorde underverk att somna vid 21 igår. Jag fick hela 8 timmars sömn, hur sjukt är inte det? Väldigt, väldigt skönt skulle jag säga! Det var inte lika jobbigt när klockan ringde kl 05 imorse.

Det är sista vecka nu på första perioden av Workout Routine Boot Camp. Känns tråkigt då jag ännu inte hittat någon lokal för att hålla i mina boot camps framöver. Jag har ju ett sådant fantastiskt gäng och det känns så tråkigt att ge dem beskedet att allt fortfarande är oklart.

Hur som, trots det jobbade de på galet bra idag. De var helt tysta och vet inte om det berodde på att det var jobbigt eller om de var trötta, hehe, men helt klart de bästa deltagarna man kan ha. Ni är grymma!

Efter passet stannade jag kvar på studion ett tag innan jag skulle springa iväg och ha PT-kunder på ett annat ställe. Då det är fashion week har Adidas byggt Adidas Creator Studio till något magiskt. Att de serverar gottigheter från Mr Cake är också bara ren magi. Det blev ingen godbit för min del då jag inte vågar äta något sådant för min mage. Jag måste verkligen se upp och prioritera min hälsa, men som sagt, de såg väldigt goda ut.


Hur är din tisdag so far?!


Lämna en kommentar

Annons
Annons