Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Jag är bara människa som ibland är pepp och ibland opepp

Fredagar har blivit en av mina favoritdagar. Jag har sällan några måsten under just fredagar och kan ta igen saker jag missat under veckan eller planera in möten. Jag verkligen gillar att ha en sådan dag, och det bästa av allt är att jag kan äta frukost extra länge. DET är en sak jag uppskattar, men det vet ni redan.

Trots att jag har en favoritdag och att det är den idag så är jag ganska opepp på att jobba och jag är även lite irriterad. Så är det ibland och jag får väl se det positivt att jag kan jobba hemma i soffan iaf. Det är inte alla som kan det. 

Dock kan jag få dåligt samvete när jag är opepp och oproduktiv, men jag försöker intala mig själv att jag bara är en människa som ibland är pepp och ibland opepp. Det är väl inget mer med det? 

Hur gör du när du känner dig opepp? Släpper du det? Eller blir du stressad för att det känns som inget blir gjort?

2 kommentarer

  1. Åhh jag blir också typ stressad eller besviken på mig själv när Jah är opepp och inte gör något! känner typ att jag slösat bort tiden <3

  2. Åhh jag blir också typ stressad eller besviken på mig själv när Jah är opepp och inte gör något! känner typ att jag slösat bort tiden <3

Lämna en kommentar

Annons
Annons