Beijer
Hälsa & Fitness
HälsaMat

Brunch på Berns

Den här veckan har varit galen och det MÄRKS att det är januari! Wow wow wow, säger jag bara! Jag var nog inte riktigt beredd på allt jobb som skulle komma. DOCK är jag oerhört glad över det. Älskar att jobba, men var som sagt ändå inte riktigt beredd på att januari skulle bli såhär, haha.

Därför var det väldigt välbehövligt med en ledig helg förra helgen. Jag hann med bland annat att gå på bio, äta lunch ute och äta en brunch på Berns. OCH det behövdes! Så härligt!

I söndags var Mathias och jag på brunch på Berns, och herregud vad gott det var! Jag nämnde tidigare på Instagram att jag inte är ett stort fan av sushi, men sushin på Berns var fantastiskt god.

Wasabin var nog den starkaste wasabin jag någonsin ätit. Det gick rakt upp i näsan, men jag älskar det! Det var inte bara sushi som fanns på buffén. Det fanns även olika grytor och sallader. Min favorit var alla rätter som innehöll tofu.

Har du ätit brunch på Berns? Vad var din favorit på buffén?

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons