Beijer
Hälsa & Fitness
eventLivsstilVardag

Presslunch med Spoons

I fredags var Ella och jag inbjudna till Spoons presslunch på A House. Spoons soppor och grytor har funnit på marknaden sedan 2011, men nu har de lanserat två nyheter till deras sortiment, Japansk Soppa och Ramengryta. Det var just de två nyheterna som vi blev bjudna på under fredagens presslunch.

Lunchen började med en presentation kring Spoons och historian bakom företaget. Det var väldigt intressant och de berättade bland annat att Spoons rätter tillagas på färska råvaror från grunden i deras kök i Malmö. En sådan sak tycker jag ger väldigt mycket pluspoäng!

När presentationen var slut blev vi serverade de ena nyheten, Japansk soppa, som innehöll miso, quinoa, sojabönor och vattenskastanjer. Den här soppan var otroligt god och att toppa den med rostade sesamfrön och purjolök lyfte rätten ännu mer. Det ska jag lätt göra när jag ska äta den soppan i veckan.

Bild lånad av @ellaflintberg

Därefter fick vi också smaka på Ramengryta med risnudlar, sojabönor och svamp med smak av ingefära och chili. Ramengrytan blev min favorit och som rätten innan lyfte verkligen toppingen rätten ännu mer. De toppade Ramengrytan med grönkål och rostade sesamfrön. Hur gott som helst!

Bilder lånade av @ellaflintberg

Vi hade en väldigt trevlig lunch och innan vi gick fick vi med oss en välfylld goodie bag med bland annat Spoons två nya tillskott, wohoo! Passar mig perfekt då jag inte alltid hinner att göra bra luncher under veckorna.

Tack Spoons för en supertrevlig presslunch!


6 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons