Beijer
Hälsa & Fitness
HälsaTräningVeckans fråga

Q&A Träning & Hälsa del II

Efter min förra Q&A kom det in fler frågor och därför blir det en till del nu.
Väldigt roligt att ni ställer frågor, och många av frågorna har jag svarat på tidigare i “Veckans Fråga”. “Veckans fråga” är en kategori här på bloggen som ni kan gå in på och läsa alla frågor som ni ställt. Som sagt, fortsätt med att ställa frågor.
Det är så kul tycker jag. Jaja, nu är det dags att sätta igång och svara på era frågor, nu kör vi.


HUR SER DU PÅ TRÄNING & FÖRKYLNING?
När det kommer till förkylning kan det vara lite tricky då man kanske känner sig helt okej fast ändå inte!? Om jag bara är lite snorig kan jag absolut träna styrketräning, men anpassar intensiteten beroende på hur jag mår. Jag känner verkligen efter. Som nu är jag förkyld och jag har valt att ladda upp med bra mat, sömn och vila för att återhämta mig ordentligt. Om du har halsont, hängig eller feber avråder jag dig att träna. Halsont och träning är ingen bra kombination då det kan leda till hjärtmuskelinflammation, vilket inte är en kul historia.

VAD INNEBÄR DITT AMBASSADÖRSKAP PÅ ADIDAS?
Jag har ett avtal med Adidas som Adidas Runners Coach. Det innebär främst att jag är coach och håller i intervallpass på Adidas Runners Stockholm. I höstas höll jag även i Workout Routine Circuit inne på Adidas Creator Studio.

KOMMER DU FORTSÄTTA MED GRATISKLASSER PÅ ADIDAS CREATOR STUDIO?
Schema för det är inte satt ännu, så vet inte just nu.

VARFÖR HAR DU GURKMEJA I DITT RIS?
Jag har valt att ha i gurkmeja i mitt ris (& svartpeppar då de tillsammans ökar upptaget till det bättre) då jag tycker det är både gott och bra. Den är bra då gurkmeja är antiinflammatoriskt och har en rad positiva egenskaper. Dock vet jag inte vad för forskning det ligger bakom det, men jag tror på att det är bra 😉

JAG HAR GÅTT NER 11 KG UNDER HÖSTEN. HUR SKA JAG GÖRA FÖR ATT BYGGA MER SYNLIGA MUSKLER?
Alltid svårt att svara på liknande frågor då jag behöver mer info om dig och hur du tränar idag. Därför kan jag bara ge generella råd. För att bygga synliga muskler är det styrketräning som gäller och bra mat. Jag skulle anlita en personlig tränare som kan hjälpa dig med korrekt teknik med styrketräning så att du får rätt kontakt med musklerna och kan utveckla din styrka och teknik. Du kan även läsa detta inlägg där jag tog upp om träning och minska fettprocent.

JAG HAR SVÅRT ATT SVETTAS NÄR JAG TRÄNAR. MÅNGA MENAR PÅ ATT JAG HAR DÅLIG FÖRBRÄNNING, STÄMMER DET?
Alla är olika när det kommer till svett då det handlar en del om gener. Vissa har större anlag till att svettas mer och andra mindre. Läs mer om det i mitt inlägg här .

VAD TYCKER DU OM ÄGG?
Jag äter faktiskt ägg varje dag (sorry vegan friends). Jag älskar ägg då det går att tillaga det i olika former och för att det är en riktigt näringsbomb. Jag har ägg i mina pannkakor, jag brukar koka ägg samt ibland göra omelett.

Det var några frågor som jag inte fick med från förra Q&A. Hoppas ni gillar svaren och ställ mer frågor. Jag tycker det är väldigt kul att svara på dem.

Ha en fin fredag!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons