Beijer
Hälsa & Fitness
LivsstilVardag

BACK TO ROUTINES

God morgon måndag, jag är faktiskt lite ledsen över att julen är förbi. Det verkar vara så många som är trött på julen, men jag känner att jag gärna hade haft lite mer jul. Antar att jag måste börja pynta och fixa inför jul tidigare nästa gång. Nåväl, det är vad det är och nu är det ett nytt år och nya tag. Det är ju ändå ganska skönt att komma tillbaka till rutinerna och att det börjar bli ljusare och ljusare för varje dag som går. Yay!

Jag har mycket kul att se fram emot. Imorgon börjar en ny period av Workout Routine Boot Camp och även Adidas Runners! Det ska bli otroligt kul att träffa alla härliga deltagare och kollegor igen. Utöver det är det kostscheman och PT-online som är back on track efter julen (finns platser kvar). Mina PT-kunder har kört på som vanligt, vilket är kul! Det spelar ingen roll att julen kom emellan utan de är där varje vecka!

Som jag titeln på detta blogginlägg lyder “Back To Routines” så är det exakt det jag ska göra. Jag har suttit och jobbat framför datorn och nu är det dags för träning.

Hoppas ni har en härlig morgon och får en skön dag! Vi hörs snart!


Lämna en kommentar

Annons
Annons