Beijer
Hälsa & Fitness
Vardag

Blog update!

Vad säger ni? Kanske dags att börja blogga nu när jobbet är igång igen på riktigt efter ett uppehåll under jul och nyår. Jag hoppas att ni haft en härlig ledighet och ätit gott och återhämtat er från en kanske stressig december. Själv har jag dragit på mig en förkylning och har inte tränat sedan i lördags, buhu. Självklart försöker jag njuta av att återhämta mig med god mat och sömn istället.

En fråga, är ni pepp inför det nya året, eller är ni sådana som är mer pepp inför en höst efter sommarledighet?

Jag är både pepp när det blir höst samt efter nyår. Jag älskar de här nystartsfaserna trots att det är som vilka dagar som helst så ger de mig mer energi. Just nu känner jag mig pepp på ett nytt år där jag inte vet alls vad som kommer hända. Dock ska jag jobba för att saker och ting ska hända. En sak jag lärt mig är att saker händer bara inte utan man bör finnas där möjligheterna finns och hela tiden kämpa.

Hur som, jag ville bara kika in här och göra en kort blogguppdatering. Jag har inte glöm er! Medan ni väntar på fler uppdateringar kan ni gå in och läsa en artikel på Sportamore som jag blev intervjuad till innan jul. Artikeln handlar om hur du ska komma igång med löpningen 2019. Hoppas ni gillar den!

Foto: Pavel Maira

Lämna en kommentar

Annons
Annons