Beijer
Hälsa & Fitness
LivsstilVardag

12 dagar kvar på året 2018

Förstår ni att det endast är 12 dagar kvar på 2018!? Hur gick det till?
Hur snabbt har inte det här året swishat förbi?

Det här året har gått väldigt fort och herregud, vad har egentligen hänt!? MASSOR, skulle jag säga. Jag har inte ens hunnit reflektera över allt som hänt då min hälsa har tagit all uppmärksam under året.

När jag nu tänker på det här året så är det två saker jag ska bli bättre på under 2019.

1. Jag ska fira mina framgångar. Fira mig själv för att jag gjort ett bra jobb. Varför firade jag inte när jag signade mitt kontrakt med Adidas? Varför firade jag inte när jag flyttade in i Adidas Creator Studio? (trots att det bara varade i 3 månader). Varför firade jag inte efter Midnattsloppet? Ni fattar. Det finns så mycket att fira och att boosta sig själv med. Nästa år ska jag fira sönder mig själv för varje nytt kontrakt jag jobbar mig till.

2. Ska be mer om hjälp. Jag ber sällan om hjälp för att jag inte vill störa. Dock har jag insett att ibland underlättar det om man får hjälp när det behövs. Vad är det värsta som kan hända? Ja att personen jag frågar säger nej.

Så ja, fira min framgångar och att be om hjälp är två saker jag ska tänka extra mycket på under 2019. Har du någonting som du känner att du ska bli bättre på eller lägga mer fokus på under nästa år?

Lämna en kommentar

Annons
Annons