Beijer
Hälsa & Fitness
TräningVardag

Morgonträning for the win

Både i måndags och i tisdags gick jag upp vid 05:30 för att träna, och nej, jag gick inte till gymmet så fort jag steg upp. Jag går hellre upp lite tidigare så att jag hinner att dricka kaffe i lugn och ro samt ta en dusch. Jag vet, vem duschar innan träning? (haha). Jag gör.

Jag måste duscha varje morgon annars blir jag inte pigg samt att jag känner mig ofräsch. Det må låta väldigt märkligt, men sån är jag. Kanske finns några fler som gör samma sak som jag.

Varför jag älskar att träna på morgonen är för att jag har ett annat fokus. Oftast har jag en tid att passa och då går det inte att träna långsamt direkt. Det är även fantastiskt att ha träningen gjord och fokusera på annat under dagen som typ jobbet.

Idag däremot blev det ingen morgonträning, och det var ganska skönt att äta frukost i lugn och ro och titta på julkalendern. Hur sjukt är det inte att jag inte sett julkalendern på 15 år typ och nu i år är jag helt fast. Är det några fler som kollar på den?

Hur som, nu är det dags för jobb och jag får se om det blir någon träning idag. Jag vann nämligen biobiljetter till en film ikväll med nouw. Wohoo! Länge sen jag var på bio. Ska bli sjukt mysigt!

Lämna en kommentar

Annons
Annons