Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

VECKANS LISTA – MORGONTRÄNING, BIO OCH BLOGGTORKA

VECKANS MÅENDE: Denna vecka har varit bra. Känns lite tomt att det inte varit några boot camps eller så många kunder under veckan. Haft typ fyra kunder, meeeen kanske bra att det är så då jag vet att januari och februari kommer vara hektiska.

VECKANS BÄSTA: Jag kan inte välja bara en sak. Frukosten i måndags med Sabine var mysig, morgonträningarna var sköna, lilla julafton och så mycket mer!

VECKANS SÄMSTA: Veckans bloggtorka. Alltså egentligen har jag haft en hel del att skriva om och dela med mig av, men jag har varit lite småstressad och då är det som om jag blockar allt och bloggtorkan kommer. Därav den dåliga uppdateringen här på bloggen, buhuu!

VECKANS BIOFILM: I onsdags åkte vi till Mall of Scandinavia för att gå på förhandsvisningen av Second Act som Nouw höll i. Det var en supermysig onsdag och filmen var helt okej. En sådan där klassisk, amerikansk och förutsägbar film som passade mig hur bra som helst. Jag var så i ett sådant mood.

Foto: Herman Caroan

VECKANS MYSIGASTE: Det måste ha varit fredagen då vi hade “Lilla Julafton” hemma. Det blev vietnamesiska vårrullar, favorit-rödvinet, snackbros och paketöppning. Helt klart en fredag i min smak.

VECKANS OKLARA: Vaknade imorse och mådde så illa och visste inte vart jag skulle ta vägen. Blev stressad då jag skulle hålla en morgonklass. Gick iaf upp och gjorde iordning kaffe och pannkakor men det gick varken att äta eller dricka. Så det var bara att slänga allt och ta några djupa andetag och hoppas att det inte var magsjuka. Ingen magsjuka men illamåendet höll sig kvar enda fram till ett-snåret. SEGT!

VECKANS TRÄNING: Det blev fyra pass denna vecka. Tre stycken tidiga morgonpass, vilket var och är otroligt skönt. Det blev även ett pass idag också, men ett lugnt sådant för armar och rygg. Jag trodde att det skulle vara lugnt på gymmet vid halv 4 dagen innan självaste julafton, men icke. Det var väl fler som tänkte som mig.

VECKANS MEST LIKADE BILD: Tisdagens träningsbild var den mest likade bild denna vecka.

Lämna en kommentar

Annons
Annons