Beijer
Hälsa & Fitness
LivsstilTräningVardag

Fitnessfestivalen 2018

I fredags var det dags för årets Fitnessfestival som höll på under tre dagar på Stockholmsmässan. Fitnessfestivalen får mig att tänka på lättklädda, solduschade och deffade människor som både tävlar i Luciapokalen samt strosar omkring på festivalen. De finns, men festivalen erbjuder så mycket mer än bara det.

Under tre dagar kan du gå på fantastiskt bra föreläsningar av landets grymmaste hälsoprofiler, delta på flera olika träningspass, se på Luciapokalen (ja, i år ingick det i biljettpriset), testa ninja warrior-banan, se crossfit Throwdown Pro (vilket är sååååå coolt) OCH galet mycket mer!

Jag var där i går med Mathias och co, från kl 13-17 och tiden gick så snabbt! Vi besökte nästan alla utställare och testade deras olika aktiviteter och självklart blev det en del snacks också…som typ på Snackbros där jag åt jordnötsbågar (min favorit) och sen blev det även en massa glass från både Add Ice cream och Barebells. Jag höll mig till det och åt ingen bar alls. Jag vågar verkligen inte. Trots det hade jag ont i magen i natt, så inge mer glass för min del, hehe.

Jag måste säga att jag blev positivt överraskad av årets Fitnessfestival. Sjukt bra anordnat och det blev aldrig tråkigt. Det var ett smörgåsbord av intressanta och roliga aktiviteter. Sen är det väldigt kul att träffa på lite folk från träningsbranschen, men igår tror jag att Mathias kände mer folk än mig. Han är ju naprapat och hjälper en hel del träningsprofiler. Om du skulle behöva en grym naprapat skulle jag lätt rekommendera Mathias och Resultat Naprapat.

Slutligen, 6 tips till dig som ska gå på mässan nästa år:
* Var på plats sista dagen av mässan och gärna precis innan de stänger. Varför? De flesta utställarna vill bli av med sina produkter, vilket betyder att man får en HEL DEL produkter helt kostnadsfritt! Jag gick därifrån med 4 kassar proppat med produkter, allt ifrån Teff-flingor till PWO.

* Gå på mässan antingen på fredagen eller på söndagen. Det är mindre folk och du blir inte lika lätt irriterad på dem 😉

* Se till att ha bra kläder. Det blir galet varmt att gå runt där och om du vill testa olika aktiviteter kan det vara smart att ha kläder som passar för det också.

* Ät lunch innan eller ha med lunchlåda. Ingen bra idé att gå runt på festivalen hungrig. Då blir det att man lätt överkonsumerar bars, glass, snacks och energidrycker för att släcka törsten. Ni kan ju bara tänka er hur magen mår efter det.

* Titta på programmet innan så du inte missar någon bra föreläsning eller tävling. Det finns så mycket kul att delta på.

* Var beredd på att ljudnivån är HÖG. Så om du har ont i huvudet kanske det inte är en sådan bra idé att gå dit.

Jag hade en väldigt bra söndag på festivalen och nästa år ska jag pricka in fler föreläsningar och äta mindre glass 🙂 Var du på Fitnessfestivalen i helgen? Vad tyckte du om den?

Lämna en kommentar

Annons
Annons