Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

Bra träningsflow och tre magövningar

Onsdagar kan vara min favoritdag. Jag tror att det beror på mina LÅÅÅÅNGA tisdagar. Jag åker hemifrån kl 05:45 på tisdagar och är klar med jobbdagen omkring 19:45, så därför är onsdagarna så sköna när jag inte har så mycket planerat. Det blir oftast jobb hemifrån och det är väldigt behövligt.

Idag vaknade jag omkring klockan 06 och hade en väldigt lugn och skön morgon med både kaffe och gröt...och lite jobb framför datorn. Trots lite jobb var det ren och skär avkoppling. Efter det blev det lite hets om att vi skulle gå och träna. Träningen gick bra även då jag var ganska seg, men just nu har jag ett bra träningsflow och äter otroligt bra…såååå motivationen är ganska hög till att fortsätta så.

Träningen idag bestod av rygg, armar och avslutningsvis lite mage. Jag passade på att spela in en träningsvideo med tre olika magövningar du kan göra med ett litet gummiband. Ta en titt på videon på min Instagram, Charlottebeijer . Här nedan får ni ta del av de tre olika övningarna.

Cykel Sit-Ups med gummiband på fötterna. Jag tycker denna övning bränns väldigt bra i magen, men jag vet även att några kan ha svårt att hitta coren. Om du är en av dem som har det svårt att hitta coren i denna övning, ta ett lättare gummiband eller strunta i bandet.

Hög planka där du har gummibandet runt vaden. Hoppa ut och in med fötterna. Inte så mycket mer att tänka på förutom att du aktiverar coren galet mycket.

Hög planka där du har gummibandet runt dina handleder. Ta ett steg ut med ena handen och den andra handen följer sedan med i ett långsamt tempo. GALET JOBBIG övning. Det är inte bara coren som får jobba utan axlarna med för den delen.


Som sagt, om du vill se övningarna i rörlig bild – in på min instagram och ta del av dem. Hoppas ni gillar dem och testa och se vad du tycker!

Lämna en kommentar

Annons
Annons