Beijer
Hälsa & Fitness
HälsaTräning

Dagens pass bränns fortfarande

Denna förmiddag har gått i en rasande fart. Jag började morgonen med att hålla en klass på Studio Levels. Därefter gick jag till gymmet för att få min egna träning gjord.

Dagens pass gick jättebra och rumpan min bränns fortfarande från de få övningarna som jag gjorde. Idag stod det knäböj, utfall, hip thrust och bensparkar på schemat.

Jag började med knäböj och jag vet inte hur många set det blev, men säkert 7 st. Jag blandade vikter från 40 kg upp till 60 kg. Det kändes verkligen sjukt bra, och väldigt kul med.

Efter knäböjen gick jag vidare med utfall och där blev det 1 set med 30 kg, 2 eller 3 set på 40 kg och 1 set på 50 kg. Phew, tungt, men så skönt. Som ni redan vet älskar jag utfall, och hoppas på att kunna köra tyngre än 50 kg innan årets slut.

De sista två övningarna blev hip thrust och bensparkar. Ett perfekt avslut! Man behöver inte köra 10 st olika övningar under sina träningspass. Det går helt fint att bara köra några få övningar, men flera set. Testa det nästa gång du ska träna.

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons