Beijer
Hälsa & Fitness
LivsstilVardagVeckans lista

Veckans Lista – träningsvärk, high fives och rödpang

VECKANS MÅENDE: Jag upplever att jag haft väldigt mycket energi denna vecka förutom i onsdags. Då vet jag inte vad problemet var. Men som sagt, för övrigt har jag varit väldigt pigg.

VECKANS BÄSTA: Alla härliga klasser jag har fått hålla i. Jag älskar mina två klasser på Sats, mina boot camps och intervallpasset med Adidad Runners samt Workout Routine Circuit. Jag älskar mitt jobb <3 Bästa är på slutet av passen och alla high fives!

VECKANS SÄMSTA: Onsdagens oproduktivaste dag ever! Soffan var min bästa vän efter klockan 14.

VECKANS KÖP: Ja, det har ju varit Black Week, och självklart fall jag dit. Vi behövde nya matbordsstolar så fyra nya stolar blev det. Sen blev det faktiskt ett besök på apotea för att fylla på skafferiet. Kan även hända att jag besöker designonline innan jag lägger mig ikväll…

VECKANS MUSIK: JULMUSIK! Japp, i fredags sökte jag upp julmusik på Spotify och bara njöt. Alltså, jag älskar jul!

VECKANS TRÄNING: Jag tycker träningen är så kul nu. All motivation är tillbaka och veckan har innehållit två benpass, två armpass och en löprunda på 6 km. Har haft en skön träningsvärk i benen under de senaste dagarna!

VECKANS GODA: Fredagens ost- och vinkväll med Henriette och Felicia. Jag älskar kombinationen av rött vin och ost. NOMNOMNOM.

VECKANS MEST LIKADE BILD: Blev denna nedan.

Lämna en kommentar

Annons
Annons