Beijer
Hälsa & Fitness
TräningVardag

Torsdag – vilken bra dag!

Från att ha haft en jobbig dag igår till att ha en helt underbar dag idag, livet liksom! Jag gick och lade mig vid 20:30 igår så när klockan ringde 05 imorse var det INGA SOM HELST PROBLEM att kliva upp.

Klockan 06:45 startade vi igång veckans sista “boost camp-pass”. Idag gick vi igenom skivstångsteknik samt ett pass med olika övningar med skivstång som redskap. Hur stolt kan man bli över sina deltagare? De är liksom så grymma. De vågar testa, vågar göra fel och vågar att lyfta tyngre och lyckas med det. Jag säger bara WOW WOW WOW!

Efter passet var det dags för PT-kunder och därefter höll jag i ett Crosstraining-pass på Sats. Vilken energi jag fick från de 34 deltagare som tog sig tid till att träna. Jag måste nog återigen säga WOW WOW WOW! Jag brinner verkligen för mitt jobb. Att få jobba med människor på det här sättet är heaven. Jag är så otroligt glad att jag vågade satsa på att jobba HELTID med träning för tre år sedan. Jag vill aldrig sluta med detta!

Min jobbdag är inte slut ännu. Ikväll håller jag Workout Routine Circuit på Adidas Creator Studio. Det ser jag väldigt mycket fram emot.

Lämna en kommentar

Annons
Annons