Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

Att se Stockholm vakna med Girls Run

När klockan ringde 05:45 imorse hann jag tänka att NEJ NEJ NEJ, det kan inte vara sant. Det är alldeles för tidigt för mig att gå upp nu, men sen kom jag på att det var dags för Girls Run, wohoo! Jag gjorde mig iordning och tog både en dusch och en kaffe för att vakna till liv, men idag gick det verkligen inte att bli pigg. Ibland har man de där morgnarna där man aldrig vaknar till liv, men trots trötthet tog jag mig in till Hötorget.

Väl på plats mötte jag upp den här härliga gruppen (+ 2 till) kl 07:15 för en 6 km runda. Det var en fantastisk morgon och vädret var underbart. Vi sprang ut till Gröna Lund och herregud vad fint det var där med med all julbelysning. Jag ville stanna där och bara suga in all julkänsla, men det hade vi inte riktigt tid med. Efter vår runda kände jag mig pigg, vilket var väldigt skönt.

Girls Run är ett fantastiskt intiativ. Det är bara tjejer och vi stötta och pushar varandra. Det är helst prestigelöst! Alla ska kunna vara med. Det är superkul att vi bara blir fler och fler för varje onsdag. Om du också vill vara med är det bara att dyka upp på Adidas Creator Studio varje onsdag kl 07:15. Ingen föranmälan behövs, det är helt kostnadsfritt och skåp och dusch finns på plats. Jag hoppas verkligen att vi ses nästa vecka!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons