Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans Lista – Rymdfest, gråtfilm och kakbak

VECKANS MÅENDE: Måendet har varit bra, men just nu vill jag att tiden ska gå snabbt till december. Jag ÄLSKAR december.

VECKANS BÄSTA: Fredagspromenaden med Sara. Det var strålande sol i fredags och det var otroligt skönt att hinna se solen innan den försvann igen. Annars var lördagens rymdfest festlig och söndagsfrukosten med Moa.

VECKANS SÄMSTA: Att jag vaknat mitt i natten 3 GÅNGER denna vecka och har ont eller typ växtvärkskänsla i rygg/mage. Sjukt irriterande! Måste kolla upp det då jag tror att något är i kläm.

VECKANS FILM: I går såg jag filmen Wonder med Julia Roberts (åldras hon inte?) och Owen Wilson. Herregud, vad bra den var! Alltså jag blev helt tagen. Sådan otroligt FIN film. Jag grät under trailern, men höll mig från tårarna under filmen faktiskt.

VECKANS LÅT: Jag har två favoritlåtar denna vecka som går på REPEAT! Det är On Bended Knee – RobbieG Remix och Kiss it Better med Rihanna. SÅ SÅ BRA!

VECKANS GODA: Wow, denna vecka har jag ätit mycket gott. Jag har börjat älska torsk och har ätit det tre gånger denna vecka och sen igår blev det kakbak deluxe hemma hos oss. Ni ska få recept på det under veckan.

VECKANS TRÄNING: Det blev en del ben denna vecka, men blev lite ledsen att jag inte fick någon träningsvärk från lördagens benpass, buhu! Jag älskar träningsvärk ju!

VECKANS MEST LIKADE BILD: Det blev denna like-raket till bild.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons