Beijer
Hälsa & Fitness
MatRecept

Pepparkaksgröt med skummad mjölk

Hur galet är det inte att det snart är december och jul?! Nu när jag tittar ut genom fönstret kan jag knappt förstå det då det mer känns som en skön höstdag trots att inga löv finns kvar på träden. Trots att det känns långt till jul, längtar jag något oerhört till december. Jag älskar ju julen som ni redan vet.

Jag längtar så mycket efter jul så i lördags gjorde jag iordning pepparkaksgröt med skummad mjölk till mig. Har ni testat att skumma mjölken till gröten? Det lyfter hela gröten och smakupplevelsen! Jag tycker det iaf.

Att tillaga gröt kan det vara det lättaste som finns och därför är det så kul att pimpa den också, för det är ju precis lika lätt. Helgen gröt pimpade jag med pepparkakskryddor, vaniljprotein, kokos, jordnötssmör, bananhjärtan, blåbär och skummad mjölk. Yummy in my tummy!

Mitt recept på pepparkaksgröt:
2 dl havregryn
1 skopa vaniljprotein
Pepparkakskrydda i den mängd du vill

Pimpet:
Blåbär
Banan
Jordnötssmör
Naturella kokosflan
Havredryck deluxe


Någon mer som älskar jul?

4 kommentarer

  1. Mums ? December är en mysig månad, ser fram mot det ? Och eftersom vi reser till Thailand over julen så gleder jag mig extra mycket i år, hihi!

  2. Mums ? December är en mysig månad, ser fram mot det ? Och eftersom vi reser till Thailand over julen så gleder jag mig extra mycket i år, hihi!

Lämna en kommentar

Annons
Annons