Beijer
Hälsa & Fitness
LivsstilMatVardag

Söndagsfrukost på Clarion Sign

I går morse mötte jag upp min fina vän, Moa på Clarion Sign vid Skanstull. Fin som hon är bjöd hon mig på en supermysig frukost. Vi kom när det var som mest gäster, men vi fick en bra plats och efter ett tag lugnade det ner sig, vilket var skönt.

Min frukost bestod av ett sjukt gott glutenfritt bröd där jag lassade på sallad och ost. Älskar det! Sedan blev det ägg, havregurt med nötter, frukt och kaffe. Det var mums mums mums! Jag verkligen älskar frukost. Det är så mysigt! Dock är jag less att jag missade pannkakorna, hur kunde jag göra det? Så orutinerat av mig!!

Moa och jag hade mycket att ta igen och det märkte vi när vi insåg att vi var sist kvar på frukosten, vilket ni ser ovan. Vi var sådana där jobbiga gäster som inte gick fast personalen började duka upp inför brunchen. Vi kanske borde ha suttit kvar längre. Då kanske vi hade fått smaka på den med.

Jag borde verkligen införa mer frukostdejter under helgen. Det är så galet mysigt, och speciellt när man inte har bråttom. Vad föredrar du? Frukostdejter på vardagar eller på helger?

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons