Beijer
Hälsa & Fitness
LivsstilVardag

Hälsan & sånt där

Hej mina fina! Att ni fortsätter läsa min blogg gör mig så otroligt glad. Ni vet ju att det här året har varit ett år som jag kommer minnas. I början av året fyllde jag 30 år och det var då det drog igång med hela den här cirkusen som har nu pågått i exakt 10 månader. Jisses, det är ju nästan i samma längd som en graviditet.
(Läs mitt tidigare inlägg om bakgrunden till detta inlägg).

I går blev det ett besök hos läkaren igen, ännu en ny läkare. Han gick igenom alla prover jag tagit under den senaste perioden. Det är så sjukt många prover att det känns som jag borde ha järnbrist efter allt blod de tagit. Fick veta att de bland annat tagit prov om jag är kött-allergiker…hur sjukt?!

Läkaren igår skickade remiss på att ta fler prover. Det här är så galet (men bra)! Som jag skrev i mitt senaste inlägg och i min story igår så är det dags för koloskopi snart också. Fick en lapp med i kallelsen om hur jag bör äta en vecka innan undersökningen. Eller egentligen stod det på lappen om vad jag INTE får äta och det är typ allt som jag äter idag. När den veckan kommer blir det torsk och potatis för min del, tror jag. Lika bra att vara på den säkra sidan.

Dock är jag inte orolig över min hälsa då jag känner att jag mår så bra, men då läkarna bara vill ta fler och fler prover känns det som att något är det. Vi får väl helt enkelt se vad koloskopin visar.

Jag undrar även om allt som pågått detta år är en form av stress. Stress kan visas på så många olika sätt och vem säger att den inte kan visas på det här sättet som jag varit med om?! Ja, ovissheten är det värsta, men jag hoppas att denna karusell når snart sitt slut.

Lämna en kommentar

Annons
Annons