Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans Lista – Cashewnötter, magiska promenader och koloskopi

VECKANS MÅENDE: Denna vecka har varit bra, men på eftermiddagarna och kvällarna har jag varit ganska trött. Det tar på krafterna att gå upp klockan 05 om dagarna.

VECKANS SÄMSTA: Tiden! Vad händer med tiden? Hur kan den försvinna så fort förbi?! Känner inte ni likadant?! Helt galet. Det är snart november (what!?). Sen ringde även en av mina läkare och sa att jag skulle få göra en koloskopi (my gaaaad). Någon av er som fått göra en koloskopi?

VECKANS BÄSTA: Helgen. Jag älskar helgerna. Jag kan verkligen koppla av trots att jag vaknat 05:30 både igår och idag. Jag älskar verkligen att chilla, men ändå att göra något. Igår fick jag till två träningspass, häng på Tyngre-mässan med Hanna och idag har jag promenerat och ätit lunch med mamma. Så mysigt!

VECKANS BOOST: Veckans boost var helt klart måndagens långpromenad med Sara. Vi gick väldigt långt, men det var sådant underbart väder och det gäller att njuta nu. Kolla på bilden nedan, magiskt! Sen var ju tjej-löpningen i onsdags morse sjukt peppig <3

VECKANS GODA: Förra veckan var det jordnötssmör och denna vecka är det CASHEWNÖTTER! Jag kan äta nötter! Wohooo! Jag har kommit fram till att det jag inte kan äta är glass, naturgodis, choklad, Nocco, godis och bars. Så trist, jag har aldrig varit så sugen på godis, naturgodis och nocco som nu, haha!

VECKANS TRÄNING: Veckans träning bestod av två benpass, ett överkroppspass, löpning och massa promenader. Så skönt! Idag har jag väldens träningsvärk i rumpa, framsida lår och magen. SKÖNT!

VECKANS MEST LIKADE BILD: Mina filmer på Instagram får flest likes, men efter det var det denna bild som ni likeade mest.

Lämna en kommentar

Annons
Annons