Beijer
Hälsa & Fitness
Livsstil

Q & A TRÄNING, HÄLSA & PRIVAT

VILKEN ÖVNING ÄR BÄST FÖR RYGGEN?

Svårt, men om jag bara fick välja en ryggövning skulle jag säga rodd med BRA teknik. Rodd kan nog vara en bland de svåraste övningarna när det kommer till teknik och syfte. Det är inte ofta jag ser någon göra en bra rodd tyvärr.

VAD SKA MAN GÖRA OM MAN VILL BÖRJA SPRINGA?

Jag borde göra ett eget inlägg om detta. Jag ger ändå ett kort svar. Först, ställ inga krav på dig själv utan knyt skorna hårt och sätt på dig bra kläder och börja med att jogga långsamt i två minuter och gå i 1 minut, 2 min jogg, 1 min gå osv. Annars kan du alltid komma till Adidas Runners och testa på ett intervallpass där det är lite löpning. Haha, jag är inte helt riktigt nöjd med svaret. Du får ett eget inlägg om det här senare.

VAD FÖR LINJE GICK DU PÅ GYMNASIET OCH PLUGGADE DU DIREKT EFTER STUDENTEN?

På gymnasiet gick jag Musikal. Vi läste alla ämnen som vi behövde för att få behörighet till universitet/högskola samt sång, dans och teater. Efter gymnasiet jobbade jag i 2-3 är innan jag började på Högskolan. Där pluggade jag till en kandidat i Medie- & kommunikationsvetenskap. Hoppade av efter 1 1/2 år och började på Medieinstitutet och studerade marknadsföring och försäljning i 2 år. Därefter jobbade jag inom det innan jag sedan började studera till personlig tränare och massor av andra utbildningar inom träning.

VAD GÖR NI PÅ BOOT CAMPSEN?

Vi tränar, skrattar och svettas. Jag lägger upp träningen så att mina deltagare hela tiden utvecklas. Vi går igenom teknik så att alla får så bra teknik som möjligt, vilket i sin tur leder till bättre kontakt med musklerna och där med blir det lättare att få resultat.

HAR DU NÅGOT MÅL MED DIN TRÄNING?

Mitt mål med träningen är att variera den så att jag aldrig tröttnar på den. Utöver det vill jag ha en stark kropp. Jag är 30 år nu och vill gärna ha en fortsatt stark kropp så länge jag kan då man aldrig vet vad som händer i livet.

BOR DU PÅ LANDET?

Haha, vad är landet för något? Nja det skulle jag inte säga. Jag bor i Stockholm, men vid vattnet som kanske uppfattas att det är på landet?!

VAD JOBBAR DIN POJKVÄN MED?

Mathias jobbar som Naprapat och nej han gör inga behandlingar på mig. Under våra år har han bara fått göra två behandlingar på mig, en var för länge sedan och en igår. Annars tycker jag att det går bra med massage (hehe) och lite knak o brak. Jag tar även emot kunskap om kroppen. Kan ju faktiskt säga att utan allt Mathias lärt mig skulle jag inte alls vara en lika bra personlig tränare på det anatomiska planet.

HUR LÄNGE HAR DU OCH MATHIAS VARIT TILLSAMMANS?

Jag vet inte exakt, men i januari har vi setts i tre år iaf.

VILKEN TRÄNINGSFORM GILLAR DU MEST?

Ouff, så svårt att svara på. Jag gillar all sorts träning typ. Jag tycker det är så skönt och kul att röra på sig. Jag tränar styrketräning mest, men tycker vissa gruppträningsklasser är sjukt kul, jogga, crossfit. Alltså träning är galet kul! Det gör mig gott och skulle aldrig kunna sluta!

HUR LÄNGE HAR DU JOBBAT MED TRÄNING?

Jag har jobbat med träning sedan 2012 så alltså under sex år har jag jobbat med det.

VAD ÄR DIN FAVORITMAT?

Är pannkakor mat? Hmm förutom det älskar jag all mat med mycket sallad och grönt till, typ Poké Bowl. Annars vill jag gärna ha mat med vitlök i trots att jag får panik om jag luktar vitlök.

VAD FÖR MUSIK LYSSNAR DU PÅ?

Från att ha varit en musik-junkie till att nu knappt bry mig då jag tycker att musik idag är inte som förr, haha. Näe, men jag är en allätare. Jag gillar pop som Justin Timberlake, älskar hip hop, viss house och ja, lite allt möjligt.

Lämna en kommentar

Annons
Annons